.

Vi är framme nu. Vi har varit det ett tag men vi har varit ute och köpt godis, snackat och haft det bäst. Nu hade vi tänkt att se på skräckfilmen REC. Ville bara höra av mig lite och sådär. Herregud, vi har packnoing för ett helt år. Men det är alltid bra att ha för mycket än för lite.

Train!

Nu är vi på tåget, har varit där i en timme faktiskt. Det har varit ett helvete att få igång Wifi alltså. Men sen kom vi på att jag kan internetdela via mobilen, tummen upp! Vi sitter och tjockar oss, ganska mycket...
Vi är frammeom cirka 1 och en halv timme, yaay! Eller..?

Resan! ♥

408751_350587641695786_835842331_n.jpg

Dessa två underbara och roliga människor ska jag hänga med i en hel vecka, dag och natt!
Vi ska nämligen åka upp till Josefines pappa i Falun och ha det galet mysigt där. Vi ska åka snöskoter, fira nyår och ha det väldigt roligt! Sedan åker vi ner till hennes mamma i Mellerud, en stad utanför Göteborg. Ska bli hur roligt och bäst som helst. Vi ska även åka till Göteborg och ta en fika på starbucks och gå på julmarknaden på Liseberg. Hur kul? Åh dethär ska bli hur bäst som helst! Men kommer såklart sakna Stockholm och alla vänner. 

Och med bloggningen blir det kanske inte så jättebra uppdatering. Men kommer ha med mig datorn och mitt mobila internet. Så försöker blogga lite då och då! Men annars ska det inte vara några större problem! ♥


Woopzie

tumblr_mf3wyuLod21rj6ungo1_500_large.jpg

A-bNpamCIAAilzf_large.jpg_large.jpg
Hej alla människor! Idag så åkte vi först till Orminge, och nej. Där var vi inte länge pågrund av en person som jag aldrig mer kommer kontakta. Vi åkte sedan till Gullmars och träffade en kille som heter Anderito. Och vi var med han i några timmar. Och vi träffade även en väldigt hygglig person som heter Ulf.
Sedan åkte jag hem till Anna och vi packade massor av grejer eftersom vi två ska upp till Falun imorgon. Ska verkligen bli hur kul som helst! Sedan kom min pappa och hämtade oss. Efter det så träffade vi Angelica och Josefin. Skulle faktiskt träffa en killkompis, men tiden rann iväg som jag vet inte vad! Men nu måste jag försöka sova, haha! Vi ska upp tidigt imorgon, fuck my life bro!

 

 


Julskinka och te


Nu ska jag äta julskinka och dricka te sedan ska jag gå och lägga mig. Eftersom jag ska upp tidigt och tvätta, kul va?... Sedan åka till orminge, ojoj. Men vi hörs imorgon friendos!

Bekännelser

Jag är väldigt blyg när det kommer till att redovisa för klassen. För man snackar om så ointressanta saker man ser verkligen hur allas ansikten strålar ut "Kan hon sluta prata, så jäkla ointressant, kbry! Och så vidare, jätte jobbigt!
Jag vill verkligen ha en pojkvän, men problemet är att jag inte gillar någon just nu. Tänk er att ha någon som du alltid kan räkna med, någon som du verkligen har kul med och någon som du litar på.
Jag kan vara riktigt störd ibland, och då menar jag verkligen störd. Alltså det är verkligen sjukt att jag har vänner.
Tycker det verkligen har gått för lång med allt detta "rasist-snack". Att inte ett barn får klä ut sig till en pepparkaka, att dom tydligen ska byta namn på bruna bönor och vitlök, tagit bort en scen i något som varit självklart i alla år. Bitch pleace? 
 Jag fick en macbook pro i julklapp, och är hur glad som helst för det. Så jäkla nöjd att det bara inte går att förklara. Tackar världens bästa föräldrar för det!
Vill gärna ha en tattoo, men vet inte riktigt vad vet bara vart någonstans. På handlederna och ena skuldrebladet.
En resa till NewYork vill jag satsa på att göra nästa år. Tänk att shoppa där, gå i centralpark, se utsikten från empire statebuilding. Det skulle vara en dröm för mig!
Är väldigt nöjd med ett par klackar jag köpte här om dagen, kan lägga upp bild imorgon för dom är väldigt jävla vackra.
Jag kan se Victoria's secret fashion show tio tusen gånger om. Det är så jäkla bra, alla modeller är så vackra. Miranda så jävla söt och Candice, wow vad snygg!
Ska verkligen försöka satsa på den här bloggen! Vill uppdatera så mycket som möjligt, och så ofta som jag kan! 
Espressohouse's chailatte är så mycket godare än någon annans. Den är så mycket tjockare, mer smak och den har verkligen allt

tumblr_mf737gGotD1rkqc97o1_500_large.giftumblr_m8wz2pmAKG1roh4dro1_500_large.jpgd7c0b4b03fa211e2996e22000a1f98fe_7_large.jpg



 


Elinor Åkersten

Hej, jag känner att jag måste börja blogga igen. Kan faktiskt sakna det ibland.
Så jag kände att börja med en helt ny blogg och kasta bort det röriga och gamla. Ni som inte vet vem jag är kan jag bara berätta lite kort om mig själv. Jag kom till denna värld en vår för femton år sedan. Jag döptes till Elinor Diana Boel Åkersten, men vill gärna bli kallad Elli. Jag växte upp i södra Stockholm. Började i Bäckahagens skola som må vara den sämsta skolan jag känner till. I femman kände jag att det blev jobbigt där och jag fick andra vänner och så vidare. Så i sexan började jag i Blommensbergskolan, en kulturskola. Sexan var nog då som mitt liv var bäst, alltså verkligen! Jag går fortfarande där i nionde klass, har verkligen ingen aning om vilken linje jag ska välja i gymnasiet. Mina närmsta vänner är Anna och Angelica, dom gör jag allt med och delar tankar med.
Det var lite om mig! 


Till er som bara känner sig tvugna att skriva något ont om mitt utséende eller något. Så är det faktiskt helt okej, för jag tar inte åt mig, tvärt om. Jag blir glad eftersom ni tillbringar lite tid, kram på er!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.