Valborg

Nu börjar planerna klarna upp, men tyvärr inte vädret tyvärr.. Nu ska jag duscha och sedan fixa mig hemma hos Anna sedan åker Anna och jag och möter några vänner. Vi ska till långsjön och ha det kul. Jag spenderar kvällen med Anna, Angelica, Vilmer och några fler underbara personer! Har lite brådis så måste öka, puss!
Åh, åt en donut när jag var i Göteborg på jullovet!
 

Godmorgon!


Hair

Ungefär såhär gick jag till skolan idag, rättade till lite och så där.
Just nu är jag galet trött på mitt hår, vissa dagar vill jag verkligen bara raka av allt mitt hår och börja om på nytt. Men jag har ju fortfarande förstånd så att jag inte skulle göra det. Andra dagar blir jag bara sur och trippar iväg till skolan med ett fågelbo där uppe. Det är verkligen hemskt. Jag kan heller inte göra bullar/knutar bra utan en donut. Det blir bara helt fel!
Blir även irriterad på att jag har någon slags utväxt fast jag aldrig färgat håret, det är faktiskt jätte konstigt hur det bara kan bli så, i sommar får jag väl gå runt så att utväxten bleks och det ser någorlunda normalt ut.

Skolan

Nu blev jag klar med nationella proven, det gick bra tror jag. Skrev 598 ord, så något bra måste jag ha fått med. Struntade i och äta eftersom det var korvstroganoff vilket smakar rent ut sagt bajs, vidrigt.
Nu kom de andra så nu sitter  jag inte ensam, så nu ska jag catcha up lite från de andra, puss!

Breakfast!

Godmorgon!
Just nu sitter jag i sängen och äter citronfil, fullkornsflingor och hallon, jättegott och fräsht! Efter jag ätit min frukost så är det nog dags att jag börjar smörja in mig och sedan sminkar jag mig. När jag kommer till skolan ska jag ha nationella prov i engelska, fy! Vi ska skriva en uppsats på engelska, jag är väldigt nervös hur det här ska gå! På kvällen ikväll ska jag till min farmor och farfar. Vi ska äta middag och fika, for no reason. Det blir väl mysigt antar jag..

DMretro


Fredag, Lördag & Söndag

Den här helgen har varit väldigt rörig eftersom det finns människor som verkar vilja förstöra och ändra på folks liv. 
På fredagen pluggade jag, den var nog den tråkigaste fredagen på år och dagar. Men på kvällen fick jag ett samtal från Oliver som gjorde mig jätte orolig och ledsen. Så kunde inte sova, men tillslut så gick det!
 
Men i lördags åkte jag till Olivers kompis, Boje. Så jag och Oliver kunde prata. Han bodde verkligen jättefint!  Sedan mot kvällen blev det dags för grillat kött med potatisgratäng, otroligt gott! Senare så bastade jag med Oliver, Boje och även Wille. Tillslut var klockan halv tre på natten, så vi gick upp för att sova. Jag somnade väldigt snabbt, blev helt slut!

Imorse vaknade jag av att Oliver putta på mig och sa att jag skulle flytta ut för att jag tröck ut honom från madrassen, men somnade och tröck ut honom igen. Så vaknade av att han bytte plats, haha! Sedan kunde jag inte somna om.. Men jag låg i en och en halv timme och väntade på att dom skulle vakna, var riktigt jäkla hungrig. Jag väntade tills dom gick upp eftersom jag ville inte bara upp till Bojes föräldrar och be om frukost, skulle kännas fett stelt..

Blackies

Nu har jag vaknat till liv och fixat mig, jag måste åka till Oliver så fort jag bara kan! Det är lite viktiga saker som har hänt, så vill vara med han. Bloggar när jag har tid, puss på er!
 
 

Inte en bra dag

 

I try to..

 
Försöker plugga men allt annat blir så mycket mer intressant. Måste göra det, fick massor av rester igår av en lärare som jag inte kan komma överrens med. Pluggar efter det, plus lite i de korta pauserna som blir längre!
 

Efter skolan igår!

Fina Anna!
Söta lilla Anna, och jag i bakgrunden med någon min.
Efter den jobbiga skoldagen tycker jag att jag var värd en glass!

De gillar varandra, urgulliga!
Philippa, vi såg på när hon dansade i en talangjakt hon hade i skolan.
 

CozyTime.

Nu sitter jag med Oliver Wille och Boje vid vattnet och kollar på fotbollsmatch, Hammarby - Falkenberg, heja bajen! Kommer blogga mer när jag kommer hem, kram!
 
 
 

Kick off!

Hej! Som det står på goodiebagen vi fick idag på mitt förstahandsvals "kick-off". Den innehöll lite nödvändigheter blandannat en busskortshållare, vilket faktiskt var lite roligt iochmed att jag tappade mitt busskort idag. Var jättglad att jag gick dit! Vi fick bygga små hotell av godis och papper, really what the fuck! Det var faktiskt lite roligt må jag säga! Fast detta gjorde så att jag bara vill sluta nu..
 
 

.

 

Sunshine

Godmorgon! Vaknade och var jättepigg, solen skiner, är på glatt humör! Det måste vara en bra dag idag!
Fast är ändå lite nervös inför nationella i engelska jag har nu, men om jag ska hinna till bussen måste jag avsluta här! Ha en bra dag, så hörs vi lite senare!

Q/A - Anonym

Varför tappar du oskulden? du vet att det inte är coolt lr något.. asso du kanske känner dig "redo" men snälla du är 15/16 år
 
Detta är väldigt skrattretande! Ett, att du skriver anonymt, men jag har kollat upp, så det spelar ingen speciell roll egentligen. Två, att detta område angår faktiskt inte dig, men snälla det var min pojkvän jag tappa min oskuld till, så förstår inte riktigt ditt tänkade. Tre, ja jag kände mig redo då, ja jag var 15 men sex har väl ingen direkt ålder, rätta mig om jag har fel.

Plus och minus - 23/4

- Sprang till bussen i regn imorse, fett oskönt.
- Hade tre lektioner innan lunch, så trodde att jag skulle dö av svält.
- Glömde min laddare hos Oliver.
 
+ Gjorde American pancakes på hemkunskapen
+ Vädret blev ju hur härligt som helst!
+ Träffade Oliver idag, min underbara prins!

xx

Följ min blogg med Bloglovin

Good morning

Kommer vara lite kortfattad om vad som kommer hända idag, för har lite brottom! Jag har sovit jätteskönt, förrutom att jag först somna i soffan och när pappa väckte mig och bad mig gå in i rummet blev jag pigg så blev jätte irriterad, men somnade om relativt fort! Idag efter skolan ska jag till ungdomsmottagningen och efter det ska jag vidare hem till Oliver, sedan blir det hem till mig!

Fäller tårar

Nu lämnade Oliver mig för någon timme sedan. Det gick hur bra som helt med vårat snack med min mamma.
Jag ska nämligen till Frankrike med Oliver i sommar, vi har kollat biljetter och allt sådant. Det kommer bli så himla mysigt eftersom jag faktiskt inte varit utomlands på riktigt, bara på kryssningar till Finland och Estland. Men det räknas ju knappt!Så jag är så otroligt taggad på att åka. Detta kommer bli en världsbäst sommar!

Juice & Berries

Nu sitter jag i sängen och väntar på att Oliver ska komma. I väntan gjorde jag lite mellanmål!

Little heart

Goodmorning sunshines!
Måndag morgonen är inte den härligaste morgonen på veckan. Idag blev det en sjukt seg morgon. Vid sminkningen beslöt jag mig om att jag inte skulle lägga foundation eller puder. Så jag valde att bara sminka ögonen. Idag efter skolan ska jag träffa Oliver, han ska komma hem till mig och vi ska sitta och prata med mamma om en grej som troligtvis händer i sommar!
 
Ha en bra dag!
 

Relax, it's Sunday!

En söndagskväll som denna har jag gjort ett par nödvändigheter. Bestämde mig för vilken klänning jag ska ha på balen plus satt jag och catcha upp lite med min mamma, haha! 
Sedan har jag även haft mitt standard södagsmys, det är så härligt. Nu ska jag sova, men vi höres imorgon och hoppas på att det är lika fint väder som det var idag imorgon!

Varit på kalas idag

 

Gårkvällen spenderad i vildmarken

Alice kom med idén att vi skulle sätta oss på ett berg och grilla mashmellows vilket jag till en början var skeptisk till. Så vi mötte Vilmer och sedan gick vi hem till Alice och packade sedan handlade vi det vi behövde, dom hade inte engångsgrillar så vi gjorde vår egna lilla brasa. Som vi typ mördade med tändväska, gräs och massa pinnar. Största scouterna, klarade mig rätt så bra trots att jag hatar att gå ute i skogen. Efter att brasan dött cirka 8 gånger så kom jag med förslaget att gå hem eftersom det var iskallt ute. Så vi släckte elden och gick hem.  Nu när vi var hos Anna och åt vi grönsaker med dipp! 

Spring jackets

Nu när man ska byta ut den stora tjocka vinterjackan mot tunna jackor så kan det vara lite svårt att välja. Här är några jag skulle kunna slänga på mig en solig dag!
 
 

A nervous hello

Nu har jag fixat mig och ska precis gå. Jag ska gå till en trafikskola och gå en introduktonsutbildning eftersom jag måste gå den för att få tillstånd att övningsköra. Snart är jag ute på vägarna, var på er vakt!

Sofis mode

 
 

.

Hej på er!
Såg nu att mina inlägg från igårmorse inte hade laddats upp, så bloggar nu. Började gårdagen med att ta ett bad, efter det åt jag frukost. Sedan så fixade jag mig. Den här morgonen var faktiskt den första på länge jag inte har stressat ihjäl mig. Det var innan jag skulle gå från Oliver jag blev stressad pågrund av att jag inte hittade min laddare till datan, därav anledningen jag inte bloggar förns nu. Nu när jag kom tillbaka hit så hittade Linnea den, vilken tur!
 
Bilden har ingenting med inlägget att göra men det var bara en bild jag tog för länge sen.

Lite uppdatering

 
I Tisdags mötte jag upp Oliver i Mariatorget efter skolan. Så vi gick förbi ungdomsmottagningen ett tag. Efter det åkte vi till gården och bara hängde lite sådär! Sedan åkte vi hem till mig och beställde kycklingrulle. Efter det sov vi..

Onsdags morgonen så väckte jag Olive med frukost på sängen , hur snäll flickvän? Hahaha! Sedan åkte vi bussen tillsammans, han åkte till sin skola och jag till min. Efter skolan så åkte jag hem till Oliver och bara tog det lungt. Sedan på kvällen åkte jag hem till mig.
 
Idag efter skolan så åkte jag hem till Oliver där Philippe även var!
Hela dagen har jag varit jätteseg, försov mig, de dagarna blir aldrig helt bra. Annars har väl dagen varit helt okej!
Nu har jag precis ätit middag och ska kanske till gården här. Efter det så blir det sova!

Bussen

Nu sitter jag på bussen med Oliver som sov hos mig igår. Bloggade inte pågrund av att jag inte hann. Men kan blogga om det när jag får tillgång till dator. Puss!


Plus och minus med 16 April

+  Jag åt en väldigt god frukost, hallon te med frysta hallon och mango
+  Jag ser fram emot skoldagen, är på riktigt bra humör idag!
+  Ska träffa Oliver, som är sjukt saknad, så ett extra stort plus på detta!
 
-  Är så nervös så det inte går, vi ska ha nationella proven i SO.
-  Vädret ser inte så lovande ut, hoppas för guds skull det inte regnar idag igen.
-  Måste skynda mig, hatar och stressa men ändå blir det så varje morgon.

Godnatt!

Hej på er! 
Nu sitter jag och pratar med Alice vilket jag har gjort nu i en timme! Vi kan verkligen prata om allt, så skönt att bara prata med någon om människor och folks tänkesätt. Ikväll har jag bara varit på gården och pluggat och tagit det lite lungt. Somnade kring 5 idag, för jag var så jädrans trött. 
Men nu ska jag börja fixa mig inför imorgon och lite så, men nu måste jag avsluta nu, puss!

Sweet dreams

Hjälp ser ut som jag är helt svart runt ögonen..
 
Nu hade jag tänkt att kolla på någon bra film, första gången på flera år jag faktiskt är trött vid den här tiden. Så det är ju bäst att jag tar vara på det. Hur skönt är det inte att jag ska ha sovmorgon imorgon?
 

Bilder säger mer än 1000 ord

...AKA orkar inte skriva, puss!

Godmorgon!

Hej på er snyggingar, nu sitter jag och Anna och har fixat klart oss, det ända jag har kvar är mascara och ta ut min fläta! Sedan ska vi hem till vår kompis Alejandra och äta god lunch med några andra, fett mys!
Sedan ska jag hem och städa kanske plugga om det behövs. Efter det så ska jag bara ta hand om mig själv, det vanliga jag gör på Söndagar.

Cozy

Ursäkta att jag inte har bloggat på ett tag, men hela dagen har faktiskt gått åt till att vara med Olivers småsyskon eftersom Oliver åkte på kryssning, sadface. Vi har bara kollat film, även Philippe också! Nu senare på kvällen mötte jag Anna och vi åkte hem till mig och nu bara myser vi som satan! Bloggar senare, puss på er!
 

Igårkväll!

 
Igår mötte jag Oliver, Alexandra, Edward, Lina, Oscar och stackars Wille ensam med tre par!
Vi skulle gå upp till bion när en såkallad idiot kom fram och tog nävar popcorn så allt ramla ut, så jävla oskön. Men vi fick en ny, yay! Vi såg filmen ego, den var jättebra men sorglig, fast även rolig. Den är jätte sevärd!

.

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan, min bror skjutsa mig som tur var, annars hade jag kommit försent. Idag ska jag till Oliver och vi ska bara hänga och vara allmänt mysiga!

Bio

Är på bio berättar mer imorgon! 😘

Teater ★

Godmorgon, eller ska man säga goddag, bestäm själva!
Hann inte blogga imorse heller, försov mig igen, tröttsamt. Sprang som en galning till bussen, trodde jag skulle dö seriöst. När jag kom till skolan gick jag upp längst upp och upptäckte att jag skulle vara en trappa ner, så det sög ju..
 
Efter vår första lektion åkte vi till kulturhuset i T-centralen och såg på världens sämsta teater. Den var verkligen dålig, det var bara en skådespelare som verkligen trodde han var rolig. Det enda roliga som hände var mina och Annas kommentarer. Kände jätte ovärt att åka dit, fast hade inget val precis.
 
 

Hemma!

Nu är jag hemma och ska även sova nu, ska först kolla på bigbang theory vilket är satans roligt! Just nu ser jag typ ut som en sophög, halvsminkad, mitt hår är halvkaos, lite halv sådär!
 
Efter skolan åkte jag mot Oliver, i centrumet mötte jag upp Chrippe som följde med hem till Oliver där även Wille och Joel var. Vi gjorde egentligen inte så mycket, mest satt och snacka. Sen blev det rusch till bussen och jag längst bak och slänger ut samma mening som vanligt "Vart är mitt busskort!". Men nu hittade jag faktiskt inte det, så busschaffören var snäll att låta mig åka med. Men sen åkte jag ensam till Oliver och hämta det för trodde jag var säker att det var där. När jag insåg att det inte låg där ringer jag Oliver och frågar om han kan kolla i min väska igen. Så ringer han upp och säger att det låg där, åhh ilska men skrattretande.
 
Sedan åkte jag hem till hans mamma och vi åt lite och kolla på matchen som blivit facebook-bombat! Sedan åkte jag hem till lilla mig, nu vill jag typ bara dö, sova. Godnatt!

Kenza Zouiten

Kenza Zouiten är så jävla vacker. Såg denna bild på hennes blogg, outfiten var ju helt fantastisk! Det var jättefint  att den neongula väskan bröt av från det svartvita. Var bara tvungen att dela med mig av denna fina outfit och människa! 

Skola

Hej på er!
Jag hann aldrig blogga imorse eftersom jag somnade i badet, så fick lite smått panik när jag hade 40 minuter att fixa mig. Så körde det jag alltid brukar göra om jag försover mig, sminka mig på bussen haha!
Nu sitter jag i skolan och har precis ätit lunch. Efter skolan ska jag hem till Oliver och hitta på något. Har ingen aning, men bloggar när jag är där puss! ♥

Kanske var dags..

Hej, vilken Tisdag, den här dagen har gått jätte snabbt!
Efter skolan gick jag med hem till Anna, vi kollade på Sex and the city och åt lite mellanmål. Efter så gick vi ner till gymmet, vilket var rätt nice.
Eftersom jag är verkligen inte en träningsmänniska, men det ska det bli ändring på! Sedan beger jag mig av och träffar pappa så vi kunde lämna in min ganska jätteförstörda mobil på lagning. Fast fick veta att jag får en ny, har väl sina för och nackdelar! Men har en 3gs nu som känns som en stor ful klump.
 

Arg tjej här!

Åhh, min bror har varit på akuten hela natten med sin kompis, och är fortfarande där. Han har tagit med min data för att kolla film för min är snabbare än hans.. Har massa skolgrejer som ska göras, behöver blogga.


Godmorgon på er!
Känns som det här inte kommer bli en bra dag, pissdag rent ut sagt. Men nu måste jag skynda mig mitt alarm ringde inte och ska gå om en halvtimme!


Olivers födelsedag

Usch, skoldagen var så seg så det bara skrek om det! Efter skolan åkte jag till Mörby där jag mötte upp Oliver och Chrippe. Efter någon timme så åkte jag och Oliver till stan och gick till en resturang och åt med hans mormor och mosters familj. Det var supermysigt och supergott! Åt en jättegod ceasarsallad och en underbar marrängsviss som jag delade med Oliver. Efter det så åkte vi hem till honom och bara myste!
 
Sen var jag tvungen att gå, så kollade på sl när jag skulle åka så var där några minuter innan men upptäcker sedan att den kom om 18 minuter! Så gick tillbaka hem till min älskling och väntade tills den gick. När det var dags för den att gå så hoppa jag på den och den åkte värsta omvägarna att jag bara ville hoppa av och spy. 
Mina fina vänner i skolan!
Fina födelsedagsbarnet!
Åh gud vad gott!
Carina och Olivers lillkusin

Is it monday again?

Hej på er, nu var det ju ett tag sedan. Designen kommer upp om några få dagar, så då ska vi se att allt går bra.
Nu är det måndag och det är inget vi kan göra något åt, ser inte fram till den här veckan alls. Jag var ju sjuk hela veckan innan påsklovet vilket gjorde att jag missade 1 nationellt, 1 hemkunskapsprov och 1 matteprov, plus att vi ska ha ett till matteprov denhär veckan.
 
Jag har inte sovit så jättebra, eftersom jag har en madrass som är jättetunn, måste göra något åt det.
Har precis ätit en smörgås och druckit chai-te, ska visa er sen det är jättegott! Det är så skönt vi börjar 35 minuter senare än vanligt, så vi börjar kvart över 10 vilken är sjukt skönt! Senare idag ska jag träffa Oliver eftersom han fyller år idag, då så kommer jag fira han. Kommer ta med kameran så ni får en del bilder!