Only girls allowed

Nu är vi hemma hos Alejandra, vi håller på att laga tacos. Det är standard på loven och ha tacomiddag/lunch. 
Jag är väldigt väldigt hungrig. Imorse så vaknade vi hemma hos Amanda med Anna, Max och Christopher. Men berättar lite mer utvecklat sen, vill inte vara osocial nu! Puss!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Nu har alla vaknat hemma hos Felix. När jag vaknade var jag tvungen att ligga på golvet och kräla efter min mobil, but I found it! Just nu ligger jag i sängen i väntan på att äta, är sjukt hungrig. Efter jag har bloggat ska jag tvinga dom ät med mig haha!

Kan berätta kort om dagens planer. Jag ska väl åka här ifrån någongång. Då ska jag hem. Hämta lite grejer och sedan åka till Amanda med Max Anna och Christopher. Sedan vet jag inget mer. Men puss nu ska vi äta!


Fifa13

 
Nu är vi hemma hos Felix vi kör Fifa tretton hos honom, jag känner att jag är född för detta. Eller..? Skriver senare för jag är mitt  i en match / Eran GaMeRzZ

Dagens planer



Right now


slumberparty

Tidigare idag så åkte jag till Anna där Vilmer, Amanda Felix och Anna körde Fifa. Jag tvingade alla att gå ut eftersom det var soligt och fint. Sedan åkte vi till Liljeholmen och Felix klippte sig. Sen åkte vi in till stan för att kolla i affärer. Sedan åkte jag hem och hämtade grejer. Efter det så åkte jag till Tullinge. Nu är jag hos Amanda, vi ska kolla skräckfilm och sedan sova här. Puss ♥
 

Ett stort förlåt!

Förlåt, nu har jag dragit ut på dethär alldeles för länge! Jag har ingen direkt förklaring varför jag inte bloggat, det skulle vara plugg för senaste veckorna har det varit väldigt mycket prov som gör hela min vardag virrig.
Men ioch med detta har jag bestämt mig för att göra ett videoinlägg så allt kommer med som ni har missat. Det kommer någon gång i veckan eftersom nu ska jag fixa mig och gå ut!

Woopsie

Ojojoj, det var ett tag sen jag bloggade. I detta fall kan jag skylla på allt plugg, jag har två prov imorgon. Jag kan nästan ingenting, NU började jag med so:n. Så jag måste verkligen plugga nu. Men ni kommer få ett videoinlägg snart, inom några dagar. 

MondayMorning!

Hej på er, att det är måndag gör mig nästan lite smått deprimerad. Början på veckan, så lång bort till helgen. Fast det är en ganska nice dag. alldeles snart gå till bussen, måste verkligen hinna med denna buss för jag ska hoppa på Angelicas buss! Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan! Ni får ha en toppendag så hörs vi senare!

Godmorgon människor!

Goodmorning guys!
Jag ställde klockan på 5 för att jag kunde snooza till klockan var 6 men jag kunde inte somna om efter första alarmet gick så gick upp och tog en dusch. Efter det gick jag oc klädde på mig sedan gjorde jag denna frukost! Haha, fy känner mig typ spyfärdig efter detta, även fast jag inte har ätit upp allt.

Hungerbarn


At the moment


Fredag och Lördag

Fredag: Efter jag hade skrivit min novell på nationella så hamnade jag hemma hos Anna. Lite senare kom Felix och Vilmer till henne. Vi kollade film och lyssnade på usik. Felix satte på såndär scream-rock när dom bara skriker och man knappt hör vad dom säger. Jag somnar till det, fattar inte hur, kanske är det jag ska lyssna på när jag vill sova! När jag vaknat så handlade jag present till henne, ni kommer få se bild nedan. Efter det firade jag och några henne. Vi skulle till Kevin, men det blev inte av iochmed att Anna mådde lite dåligt. Kvällen blev till morgon och jag somnade lite efter klockan var sex.
Lördag: Jag vaknar hemma hos Anna och går upp till köket där Ella och Angelica har gjort screambled eggs, hemamgjord choklad och vi åt baguette. Det var väldigt gott. Snare på dagen låg vi bara i soffan kolla på film och typ bara ville dö. Sedan så kom Annas mamma hem och vi var tvugna att gå, så jag gick till Angelica och var där i typ en timme. Sedan så träffade jag Sabina och Matilda. Vi träffade sedan Theo och Antonio, vi var i liljeholmens galleria ett tag innan vi bestämde oss för att åka till Orminge på en fest. Sedan så blev den inte av. Så vi träffade  Theo och Antonio igen som vi gick på en lite lugnare fest.  Sedan runt halv 1 så åkte vi hem och sov.

Smoothie

Jag är hemma hos Sabina nu, men bloggar ikväll


At Annas place!

Missade bussen imorse så kom lite sent, pinsamt hehe! På nationella gick det väl lite sådär till en början. Senare så gick det alldeles utmärkt! Visste inte riktigt men jag skrev om vad perfektion är egentligen. Ville mest höra av mig för bloggade inte imorse. Men senare dka jag köpa present till Anna eftersom vi ska fira henne ikväll!


Café

På öppna huset stog Jag, Angelica och Kevin i cafeterian och sålde bullar saft kaffe och pratade om skolan som om det vore ett paradis. Men visst min skola har ju både nackdelar och fördelar, det har alla skolor. Man kan inte hitta en skola helt felfri! 
Bullfika
Fina Angelica!

Födelsedagsbarnet Anna!

Angelica ba posar!

Åh, så gullig!

Elli kokade kaffe som en galning!

Fina människor
Påfyllning!

atm

Nu sitter jag hemma hos Anna och kollar på TopModel. Vi ska väl snart stoppa i oss något att äta eftersom vi ska vara i skolan. Istället för hemkunskapen ska vi troligen stå i Cafeterian! Nu kom Felix och Vilmer, så ska socialisera kram!

Gröna byxor


Planer för dagen!

Nu sitter jag på bussen och undrar varför i helvete snön kom tillbaka, höll det inte på att bli vår? Det trodde iallafall jag. Känner mig jättemobbad för jag sitter med datorn på bussen, haha! Jag hatar att komma försent, speciellt när lektionen redan har börjat!
Men jag ska vara i skolan till 20.00 för jag ska representera hemkunskapen för dom blivande sexorna i min skola, öppet hus. Då får jag sluta efter nationella imorgon! Nu ska jag alldeles strax hoppa av så måste packa ner datorn! Men ni får ha en grym dag, så försöker jag blogga så ofta som jag kan, kram!

Godmorgon!

Godmorgon, har försovit mig som fan! Men jag ska fixa iordning mig såfort jag kan och springa till bussen!
Idag ska jag vara i skolan till 20.00. Så tar därför med datorn. För att försöka blogga så mycket som jag kan, kram!

Dagen!

Imorgon satte jag mina alarm på 5.00, 5.05, 5.10 osv. Gick upp runt 10 över. Gjorde mig i ordning. Fick nästan ångest att jag gick till bussen innan klockan ens slagit 7! Var tvungen att leta efter mitt busskort jag nästan var säker på var där någonstans. Så gick först till vaktmästaren och han öppnade hemkunskapen, där låg det inte. Så gick upp till det klassrummet lektionen jag kommer ihåg jag hade det. Så Frågar jag min lärare. "Madde kan du öppna föroläsningssalen, mitt busskort tror jag ligger där?" Då svarade hon "Mina nycklar ligger i arbetlagsrummet kom så går vi dit". Så ser jag hur mitt busskort ligger på ett bord där inne, åh vilken lättnad. Ringde min pappa direkt efter, han blev nog lika glad som jag. Det skulle inte vara det första kortet jag tappade! Nog om det där kortet, hittade det anyway.

Puew! Dethär nationella provet var ganska enkelt tycker jag, lite knepiga frågor ibland men inte som jag tänkt mig. Jag hade förväntat mig värsta svåra uppgifterna och att vi skulle skriva längre. Nu börjar jag mer oroa mig för matten, SO:n och NO:n. Fy vad hemskt. Att vi hade lektioner efter var lite sämst men det gick bra förrutom att jag var tre sekunder från att somna. Sedan gick jag hem till Anna och somnade till how I met your mother. Efter det gick jag till gården, vi körde fifa spela spel och lite så, nu är jag hemma puss!

Dessa facebookstatusar!

Nu sitter jag och kollar på Efterlyst, det är nog jag och mamma i hela Sverige som inte kollar på den där satans matchen! Facebook, instagram och andra medier bara rasslar det in säkert flera tusen statusar och bilder! Sitter och dricker te, riktigt gott alltså.
 

♡♡♡♡


Worst day

Tjena hallå hej! Med mig kunde det vara bättre, hur är det med er?
Som jag skrev idag på morgonen har jag fortfarande värk i rumpa, ben och mage. Även har jag mått lite illa tyvärr. Hade matte idag, det gick hyffsat bra på matteprovet, lite sisådär på andra delen. Men tillslut hade vi hemkunskap och bakade beskvier, fy vad dom är mättande men fy fan vad goda dom är!
Efter den lektionen gick jag hem till Angelica och pluggade NO eftersom vi ligger lite efter pågrund av vår lärare. Efter det skulle vi till gården och plugga, jag upptäckte att mitt busskort är borta. Förhoppningsvis är det i skolan.   Så snäll Angelica är fick jag låna hennes!
 

Väldigt glad flicka!

Eftersom alla skriver om det så måste jag bara säga till er som inte vet. Victoria's Secret ska öppnas på Arlanda i vår. Även fast det kommer vara så mycket dyrare i Sverige än i USA och England så kommer jag ju iallafall åka dit och köpa något, trosor kanske? Men gud vad glad jag blev när jag fick veta det!

Fy vad jag känner att denna dag inte kommer vara bra. Har mensvärk, träningsvärk plus ett matteprov och göra!
Plus jag försov mig, eller vad ska man säga? Jag snoozade tills det blev försent! Så kommer behöva springa till bussen, troligtvis. Jag skulle kunna klaga på hur mycket som helst men tycker jag sätter en gräns här.
Nu sitter jag och sminkar mig, plattar håret och allmänt fixar mig. Men nu hinner jag inte sitta här längre, kram!
 

Duschen nu!


Monday

Hej allihopa liite sådär på kvällskvisten. Idag hade vi idrott och åkte skridskor, dislike! Mina ben och min rumpa värker som attans! Tog med kameran idag, så fort den kom i Kevins händer blev det en massa bilder!

Frulle

Igår åt jag världens godaste frukost, raggmunk! Men idag äter jag en vanlig frukost som består av cappucino, bär och en smörgås! Idag ska jag till skolan som jag inte vart på nästan hela förra veckan! Så jag kommer få plugga skitmycket, det suger väl.


Unicorn

Avslutar dagen med denna bild...
Hej! Förlåt att jag inte bloggat så mycket, men det beror på att jag har haft en konflikt med mina föräldrar. Men nu är allt frid och fröjd igen. Men vi får höras imorgon så får ni sova jätte gott nu!

New in


Comments


Hej Emilia, gud vad glad jag blir! Jag har faktiskt hört att jag är lik henne väldigt många gånger förrut, och tar det som en komplimang eftersom hon är ju jättesöt! När hon hade varit med i talang var det till och med en liten tjej som fråga om autograf, lite kul faktiskt. Kram!
Tack "LiiiO"!  Kram på dig också!
 
 
 
 

Mysis dag

Hejsan! Idag stressade jag till tunnnelbanan pågrund av mitt busskort Alice fick vänt i 20 minuter, är verkligen usel på att hålla tider!  Men när jag och Alice träffades så letade vi efter en obeytröja till Alice. Efter det så åkte vi till Östermalm och hämtade mina byxor, som jag visar imorgon, jättebra satt dom! Sedan så fikade vi och pratade om allt och ingenting! Så vi gick runt och kolla på affärer. När vi var klara i stan så åkte vi och mötte Anna. Alice åkte hem, jag och Anna åkte till Skärholmen och kollade på skor som jag ska köpa imorgon, score!
 
Nu ska jag sova hos Alice, vi sitter och äter gott puss!
 

Eggs & Bacon

Godmorgon!
Just sitter jag och har magen full med ägg och bcon, är så sjukt mätt att det inte är sant! Idag ska jag med Alice till stan, hon ville prata om en grej som jag inte vet vad det handlar om. Vilket gör mig jättenyfiken! Sedan ska vi väl fika, kolla på kläder och bara ha det nice! Idag ska jag inte glömma minneskortet i datan, så idag får ni fräsha bilder!

RN

Tjena folks! Inte varje dag man har ett Ananaslock på huvudet.
Men nu ska jag äta den goda frukten! Sedan går jag och lägger mig, för mina ögon börjar åka ner av säg själva!

Gangster Squad

Imorse vaknade jag och hade lindrad feber, nästäppa och bara lite huvudvärk, så det är på bättringsvägen. Senare på dagen har jag bara gjort en massa sysslor. Städat, fixat, duschat, målat naglarna, sovit med mera! Men strax efter tre tiden så ringde Anna och frågade om jag ville hänga med på bio, det ville jag!
Så började fixa mig och så vidare. Tog med systemkameran för jag ville ta kort till bloggen!

När jag var på väg mot Felix där även Anna och Vilmer väntade så kom jag på tanken "Är det inte lättare att dom kliver på min buss än att jag ska gå av åka upp och åka efter några minuter". Jag ringde Anna och berättade idén. Nej kom bara upp sa hon då. Jag åker hem till Felix och när jag ska ta av mig skorna säger han "Nej ta inte av dig skorna vi ska gå". Herregud, vem hade rätt?

Vi kom iallafall fram till Heron City efter att ha missat 2 tåg för jag och Anna kunde inte riktigt bestämma vad vi skulle ha.. Men vi sprang som aldrig förr! När vi var där så bestämde vi oss för att se Gangster Squad som var bra, men det var ju inte riktigt en "Elli-Film", om vi säger det så. Men ska inte klaga den var annars jättebra! När jag tänkte ta en bild så när jag skulle fota stog det, "Inget minneskort". Jag ville skrika att alla i biosalongen skulle ge mig en fet applåd. Så nu får ni bara ett par ruttna mobilbilder.


Fyndiq!

Fyndiq AB
 
Jag beställde ett verkligen väldigt fint skal från Fyndiq i somras. Bara efter några dagar låg min iPhone i den, jätte snabb leverans! Jag var verkligen nöjd med skalet! Sen på början av vintern så hade en kant på skalet låssat, men jag vet inte om det är pågrund av kvalitén eller om det var jag. För jag kan vara väldigt oaktsam med saker och ting, tråkigt nog. Priserna är ju rena rama loppisen! Hur billigt som helst! Jag kan ju inte jämföra med ett annat företag efter som jag bara köpt ifrån det. Tror att företaget skulle gå mycket längre om den hade en butik och inte bara en nätbutik.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

På g till bio