Feel you Lana

Att uppdateringen varit lite sissodär beror på att jag har varit sjuk sen i Tisdags, vilket har känns som hur länge som helst. Jag får nästan ångest att jag ska vara hemma på en Fredag! På en fredag ska jag sitta i soffan och snora. Fy usch och blä! Mitt huvud värker, det känns som någon trycker ut mina ögon och emellanåt ligger jag och bränns andra sekunden fryser jag som om jag ligger naken i snön.

Julia Englund

Är du intresserad av mode, fotografi och inspiration på olika sätt?
Då är det bara för dig att klicka på bilden och börja läsa Julias blogg! Där får du allt av det, sedan kommer hon troligtvis lägga upp mer häftiga bilder från hennes egyptenresa som hon var på nyligen!

Train like an angel!



 
Nu efter julen som man ätit på sig några kilon sätter dom flesta som mål att få en slimmad kropp, en beach 2013! Ifall man inte får gymma på något ställe eftersom det är 16 årsgräns på dom flesta, till och med 18 år vissa! Så är dom här hemmaövningarna väldigt bra. Om jag hade varit frisk hade jag mer än gärna gjort dessa övningar!

Falun - del 2

 
Fina Josefine!

Anna fixar läpparna!


Jag och bästa Anna!
Åh vilka fina vänner!
Jag och Jossan, ser gravid ut haha!
Anna langar posen!

Lagade en underbar middag!
Dans efter maten!
Partey

Beutiful girls!

Happy New Year!
Vi är så fina, eller vad säger ni ;)

Frukt och bär istället för godis?

Just nu ligger jag i soffan och äter massa frukt och bär. Så gott! Mamma köpte hem massa sånnahär grejer. Funderar på om jag ska börja köpa dethär istället för godis, nyttigare och lika gott! Igårkväll la jag i hallon i vatten så dom fick ligga över natten och nu smakar det hallonloka, yummie!

Videoinlägg!

Låter ibland som jag kommit i målbrottet, haha! Känner mig sjukt ofräsh på denna video!

Scener ur ett tonårsliv.


Nu ska jag se premiäravsnittet ur Scener ur ett tonårsliv med William Spetz som kom ut igår. Eftersom jag halvt har en crush på honom för han är så otroligt rolig så kollade jag även på "Williams lista" som var sjukt underhållande! Tryck på bilden så kommer ni till avsnittet


Glad tjej

Åh mina byxor ska jag hämta ut idag eller imorgon!


Tired of pretending!


Usch, det har verkligen varit en hemsk natt! Jag har gråtit hur länge som helst. Jag tänker på min förra bästa vän som är död. Det var någon dokumentär om barncancer och då kom alla mina känslor och jag började gråta och visste inte vad jag skulle ta till mig! Så skrev av mig på instagram, @akerstens. Men idag känns det lite jobbigt att gå upp. Men det är bara att kämpa på! Nu har jag ätit en jättegod frukost och ska börja sminka mig och hålla på!

Taken!

Nu börjar nog världens bästa film snart. Som jag och min familj ska se på. För er som inte har sett den så handlar det om att en dotter till en agent blir kidnappad. Låter jätte dållig. Men se den! Ska nog gå ut i köket och se om jag kan göra något gott att äta, med vänliga hälsningar tjockisen!




Vill verkligen ha!

Skulle kunna ha det på både vardag och fest!
Ska köpas innan sommaren!

Weekend

Bortsett från att jag ser ut som en död fisk så var det detta jag hade på mig igår!

Fredag: I Fredags var jag i skolan och gjorde det vanliga. Efter det gick jag, Anna, Angelica och köpte godis. Sedan gick jag hem till Anna och vi körde ett krigsspel tror det var cod, haha! Efter det åkte vi till mig och åt middag. När vi hade ätit klart gick vi ut för att träffa några killkompisar, vi gick till gården och chillade lite. Träffade några som gick i min förra skola som jag inte brukar umgås med, så var jätte trevligt att träffa dom. Vi gick hem sedan och la oss i sängen och deckade!

Lördag: Vi vaknade upp och åt frukost. Sedan drog jag ut på allting så dagen kunde gå fortare, men Anna ville bara skynda på med allting! Så jag städade, duschade, fixade mig och allt sådant jättetrögt. Men sedan åkte vi hem till Anna för hon ville byta kläder. Efter det så träffade vi Sabina och Matilda var hos Sabina ett tag. Sedan blev det äta mat på donken. När vi blivit mätta åker vi hem till mig och väntar på Amanda. Vi gick hem till Christopher när Amanda kom. Så satt vi där och hade det trevligt. Tills allt kaosade och jag vilmer och Anna var tvugna att gå hem för jag och Vilmer inte gjort upp en smart plan haaha! Men det var kul sålänge det vara förns en av ens egna bästa vän blir besviken och ett stycke föräldrar som tyckte jag var så osmart och dum. Men vi åkte hem till Vilmer och jag blev typ hyperaktiv så kunde först inte sova eller lugna ner mig. 

Söndag: Vi vaknade hemma hos Vilmer och låg i sängen och pratade ett tag. Efter en stund kommer hans mamma in och frågar " Vill ni ha Amerikanska pannkakor?" Jag typ ville hoppa upp i hennes famn och ge henne en stor kram. Men alla sa "Ja tack". Så vi gick upp och åt lite. Sedan har söndagen gått åt till att legat och sovit/snackat!
 



Sushi!

Hej allihopa just nu är jag påväg en men ska göra ett besök på en sushiresturang och ska beställa sushi! Men när jag kommer hem gör jag en resume av helgen puss!


Same outfits

Hejsan!
Är hemma hos Anna nu, vi kom precis från skolan. Hann inte blogga imorse. För jag försov mig, ovanligt va? Sedan så hade vi musik, sjöng när solen går ner av kapten röd, haha! Efter det höll jag på med ett par gloser. Sedan har vi haft lunch. Sen no jättetråkigt. Vi pratar om DNA..


Godnatt!


Videoinlägg

Snygg stillbild! Eller vad säger ni? Ljudet är efter, haha!

Bye bitchez


And he kissed me til the morning light

Vill bara lägga mig i den sköna sängen igen, men vet att jag kommer missa teknik och typ alla andra lektioner. Nej, alltså nej! Jag vill typ vara hemma och vila idag, har sjukt ont i huvudet. Jag får inte vara sjuk på helgen, det går inte.

Godmorgon hjärtegull! Jag har egentligen sjukt bråttom så vet inte varför jag sitter i sängen med datan och chillar i mina sovkläder. Men jag måste verkligen sminka mig!

Body butter

Kroppskrämen från The body shop är väldigt bra! Den mjukar upp torr hud, men den känns inte heller så fet heller! Jag skulle inte våga ta den i ansiktet, för man ska inte ha för fet där. Då ser det ut som du tagit bregott i hela ansiktet. Jag köpte hallon-krämen för endast 80 kronor! Men den brukar kosta 185! Jättevärd att köpa tycker jag! Dom flesta luktar helt amazing!
 

Duschen


Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig i ett bad alldeles anart och bara ta det lugnt. Även göra mig ren och fräsh! Sedan smörja in mig, blir torr på vintern om armbågarna, knäna och knogarna. Good bye, see you soon!

.

Hej friendoz! Nu har Anna och Vilmer gått.  vi har varit hemma i soffan, vi kollade på tv och umgicks. Idag har det typ inte hänt någonting alls. Jag tror jag tyvärr håller på att bli sjuk, för jag mår illa, jag har fått ont i huvudet från och till idag.. Denna dag har även varit seriöst den segaste dagen på länge! 
Jag är väldigt glad när jag är med dessa två. Dom kan jag vara mig själv med, riktigt konstig kan jag vara!

Tjugotredje

Godmorgon!
Nu har jag precis ätit min frukost, eller rättare sagt druckit. Jag har blivit jättekonstig när det gäller frukosten. Förrut älskade jag det, kunde inte gå utan frukost. Nu har jag blivit att jag bara vill dricka något. För om jag skulle äta något skulle jag bli illamående. Anyway!
 
Igår var ju jag modell för den där grejen, jag visste att vi skulle få en mask. Jag hade förväntat mig mycket roligare och finare masker. Men seriously!? Usch vad jag inte tyckte om dom. Fick även ha en tröja som jag verkligen ogilla. Men jaja, det är inte chanel jag är modell för!
Men jag ska kämpa för att få bilderna så kan ni ju se vad dom satte på mig!

Ta chansen!

En sådan fin, stilren och vacker klocka från DW kan bli din på ett kick! Tryck här för att komma till tävlingen!
Tänk denna klocka, ett par svarta jeans, en gullig topp och ett fint smycke!

Bored on lesson



Modell för..

..tonårs parlören. Det är en bok för föräldrar med tonåringar. Den handlar om alkohol, ciggaretter,droger och så vidare.
Dom var i vår skola och försökte samla in modeller till den. Jag ställde upp utan tvekan! Så idag ska jag fotas för dom. Ska fråga om jag kommer kunna få dom bilderna, så kan ni också få se! Det kommer verkligen vara jättekul, lite läskigt att jag ska stå ensam. Hoppas bara inte det blir stelt, för jag visar verkligen hur stelt jag tycker det är!
Det är så grymt, ifall dom fick ihop ett visst antal personer, 30 tror jag det var. Då skulle vi få 30 000 till våran bal, så det är fett nice!

 

 


Populärmusik

Hej vänner! 
Ville bara höra av mig, imorse försov jag mig, så hann inte skriva något. Men som tur var har jag min pappa som skjutsade mig! Så nästan på direkten gick jag till skoltoaletten och sminkade mig. Förstade lektionen var inte den bästa, måste verkligen gå till vår rektor. Nu sitter jag och lyssnar på en ljudbok på svenskan. Efter det har vi lunch, vilket är väldigt bra för jag är nästan utsvulten! Mmm... Skolans lasagne..

 

 

Hej allihopa!
Nu sitter jag på gården i Gröndal. Jag hann med bussen imorse, jag är så bra! Sen att bussen tog längre tid än vad den brukar göra är ju en annan femma. På mentortiden var typ höjdpunkten, vi fick välja vad man skulle göra på idrottsdagen, självklart ska jag till romme alpin! Sedan hade vi SO där jag skaffade candycrush vilket var det dummaste på länge, beroende blev jag! Jag gjorde klart mitt nät på syslöjden idag!

#datcouple
Romme förra året

Jag avlider snart!


❥beige & white

Till dessa två tröjor från H&M bär jag ett sött armband och ett par gråa jeans från GinaTricot, hatar längden på dom men iallafall! Gud så skönt, vi skulle åkt skridskor idag på idrotten men min nya idrottslärare har slutat, for some reason? Så vi ska ha vikarier och vara inomhus, gud så skönt! Skridskor är inte riktigt min grej, ser ut som bambi på hal is!
Nu ska jag gå ut i kylan och ruscha till bussen! Så puss puss ha en bra dag, jag tar med min bebis till skolan, så kommer kunna blogga lite!

Sminkväskan!

Godmorgon! Jag har sovit väldigt bra, lite sent enligt min mamma, men för mig alldeles lagom. Nu ska jag sminka mig, ska även platta håret som jag sällan gör.. Sedan ska jag styra upp i rummet lite. Efter det packar jag väskan och går! Idag ska Anna följa med mig hem, men vet inte om vi är här så länge faktiskt! Vi hörs puss!

Pink

Hejsan, det blev en typisk Söndag. På dagen var jag med Anna och vi hade så tråkigt att vi åkte med pendeln ett tag, haha inget liv. Sedan var vi i stan en väldigt kort stund. Sedan åkte jag hem men fick gå tillbaks till centrum för att handla lite grejer hem. Så träffade Max, Christopher och Charlie och så fick dom följa med mig till centrum. Jag har kommit på att jag hatar att vara ensam, man har så sjukt jävla tråkigt. Men sedan kom jag hem och jag åt tacos. Tänkte bara på ett par Mexikanare jag och Anna hade ett väldigt intressant samtal med idag. Sedan har jag bara legat i soffan och hållt på med datan!

Populärmusik från Vittula

Godmorgon, imorse stog jag i kylan och väntade på bussen. Missa bussen så kom sent till skolan, sen till so-provet. Herregud, ville inte. Men det gick bra! Sedan hade vi musik och sjöng astrologen av Darin. Nu sitter jag på svenskengelskan och lyssnar på en bok. Fyy så tråkig!


Good morning

Godmorgon folket. Idag kommer jag vara nog hur seg som helst på musikalen idag.. Pappa väckte mig klockan 6 och jag gick upp och duschade, men jag satt/låg ner i mitt badkar. Så jag somnade där, av min förvåning var klockan 7.46 när jag kollade på klockan. Men nu ska jag alldeles strax åka till skolan, här får ni ett par bilder!

I got it from mah mama

Nu sitter jag och min mamma och skrattar åt hur photobooth verkligen kan göra än så ful, vissa var verkligen groteska haha. Imorgon ska jag vara i skolan till klockan 11 och sedan ska jag åka till en musikal i en annan kulturskola i Tumba. Lite långt men vi kommer få kompledigt, nice! Efter det antar jag väl att jag ska plugga med någon. Men nu ska jag lyssna på en ljudbok från skolan, och sedan sova, godnatt friendoz

Rebecka!

Denna vackra tjej gör jag länkbyte med, klicka här eller på bilden

Den rosa tröjan!


Halva öhonbrynet borta, check! ♥
Hola amigos, como estas? Själv mår jag väldigt bra!
Nu är jag hemma hos Angelica, vi hade tänkt att plugga. Men det gör vi efter ett tag, kom ju precis från skolan. Vi hade tänkt att äta lite, för vår skollunch såg verkligen ut som spya. Den var verkligen inte frestande!
Vi skrev iup idag, ni vet sånna som man skriver innan utvecklingssamtal? Och vi har inte ens utvecklingssamtal snart. Jätteknäppt, sånna där gör mig alltid så irriterad. Man inser verkligen vad man måste göra. Dom där målen tänker man väl på högst tre dagar. Ha det bra!

School

Hej, nu sitter vi på lektion och ska skriva en uppsats om språkhistoria. Jag blir verkligen sjukt glad när jag får höra det av min svenskalärare. Jag sprang till bussen som en idiot, och så var den försenad ungefär en kvart. Jag kommer in i klassrummet, det är helt tyst. Min klass är inte den som alla sitter knäpptysta och kollar ner i sina böcker. Det var dendär uppsatsen som var som ett prov, jag fattade ingenting..

Godnatter mina skatter


Nu ska jag börja fixa mig till sängen, imorgon ska jag upp tidigt. Börjar åtta, unlike på det. Hur tänker dom, att man är helt klar och frisk i hjärnan och kan tänka. Man är som en zombie, seriöst. 

Today

Usch, jag har pluggat sen klockan 6 och har fått världens huvudvärk. Det är pågrund av det jag inte bloggat så bra. Vill därmed säga att det inte kommer vara så jättebra uppdatering på senaste, men kommer ju försöka så ofta som jag kan.
Idag var jag i skolan som dom flesta var, men inget speciellt förrutom hemkunskapen. Alltså det var då jättegott! Vi åt Quorn, kött för vegiterianer, smakar som kyckling. Så la vi på chilli och lök alltså. Det var fett. Haha tjockisen hära, nejdå mat är fan bäst. Efter skolan gick jag hem till Anna med några vänner. Efter det gick jag till gården för att plugga, fick verkligen mycket gjort!
Min katt som verkligen inte är relaterat till inlägget får vara med


One day baby we.

Hej fina människor!
Jag har kommit hem precis, jag har pluggat hela eftermiddagen och hela kvällen om nationalism och sånna där grejer. Vi har prov på fredag och jag förstår nästan ingenting!
Imorse hann jag till bussen, men var tvungen att springa, snyft. Men jag hann i tid och min nya idrottslärare var faktiskt ganska bra. Nu gäller det bara att göra bra intryck ifrån sig så man får höga betyg! Sedan hade vi syslöjd och jag och Anna fick ur oss vår kreaktiva sida. Vi ska göra en drömfångare/nät där vi ska hänga upp pärldjur, ni vet sånna man gjorde på fritids i typ tvåan, haha!
Denna sydde jag förra året på syslöjden, lite stolt, även fast den inte passar haha

Godmorgon! Börjar dagen med att mamma kommer in och väcker mig klockan 6 när jag ska gå upp sju. Fast det var iochförsig skönt att höra att man kunde sova en timme till. Men sen vaknar jag klockan 8 av att mamma ringer. Jag blev så sur att jag skrek högt för mig själv haha!
Idag är det måndag, vi har fått en ny lärare i idrott. Bäst för han att han är lika bra som våran förra, även fast det inte går. 
Vill även tillägga att det är väldigt väldigt kallt och att jag kommer att frysa ihjäl idag.

Houston we have a problem..

Jag vill, men kan verkligen inte sova. Min kropp är helt död, men jag är fortfrande jätte rastlös. Usch, imorgon är den värsta dagen på veckan Måndag. Det är alltid på måndagar man vill gå i ide och typ aldrig vakna. Men nu ska jag spela världens bästa app, tack och hej!


Sjunga i duschen

 
 
 
 

Det där är verkligen så typiskt mig i duschen!
Snart ska jag hoppa in i duschen och bli ren och fräsch. Måste även kolla vad jag ska ha på mig imorgon. Fyfan, vill egentligen bara sova. Men saker måste göras tyvärr!
 
 
 
 
 

2 ändringar i rummet

Mitt rum ser gult ut, men det är vitt! Jag har satt upp en hylla och två tavlor. Väldigt nöjd!

Q/A

Vanessa: Åh vad fint!, kan du förklara hur du gör?
Hej Vanessa, det skulle jag absolut kunna göra. Någon gång i veckan borde det komma!
Sammy:Gud va snygg tjej herregud ❤ vad heter hon?
Det är min vän Angelica Asplind Niklasson. Vet hon är jättevacker


Michemma

Denna blogg drivs av två söta tjejer vid namn Michaela och Emma. Tryck på bilden för deras blogg!

Trettonde Januari

Hej! Nu sitter jag hemma i soffan efter att ha varit i stan och i Tullinge. Idag har jag spenderat med Amanda och Anna. Vi var i stan och kollade runt i några timmar. Efter det så åkte vi hem till Amanda i Tullinge och kollade på en skräckfilm som var rätt bra! Sen så åkte jag hem och stog och vänta på min buss i en kvart, i denna kyla Stockholm har just nu. 

Mot stan!

Godmorgon vänner! Hoppas ni fått sömn inatt.Nu ska jag och Anna snart åka in till stan där vi ska möta Amanda. Jag ska inte köpa något speciellt, kanske fika eller bågot. Vi får se. Men ni får ha en bra söndag!


Dream-outfit

Hade tänkt att börja med "dream-outfit" här på bloggen, där jag gör ett collage och skriver vad allt kommer ifrån osv.
Tänk att gå runt i dethär en ganska varm vårdag, när man slipper ha på sig en jacka och bara kan gå runt såhär. den outfiten skulle jag inte banga på!
♡ Kofta - Bondelid ♡ Linne - Hollister ♡ Byxor - Dr.denim  Skor - Converse   
Väska - Micheal Kors  Nagellack - O.P.I 


Godmorgon..

Oh my god, jag vakna klockan ett idag! Brukar aldrig vakna så sent, speciellt inte om det inte är lov och jag inte sov dåligt. Jag sov i tolv timmar, helt sjukt. Idag ska jag troligen träffa min killkompis Chris och jag vet inte ännu vad vi ska göra, vi får se!

tumblr_m8ab8sU3621qlzvnlo1_500_large.jpgtumblr_mgc37dytwZ1qdo1u8o1_500_large.jpgtumblr_lqa706FsRB1qzwaddo1_500_large.gif

 

 

Sämsta fredagen på året.

Hej, här sitter jag, i min ensamhet. Ska städa mitt rum, för imorgon ska jag sätta upp en hylla och ett par tavlor. Seriöst man ser alla instagram "festa" "Myskväll med älsklingen" "spåra ikväll" "#vodka". Här sitter jag och ska städa mitt rum, helt ensam med mig själv. Tidigare idag så träffade jag Anna, hennes öga hade svulnat upp efter att ha solat solarium, stackarn. Sedan gick vi ut och träffade en kompis, efter det gick vi hem till Anna och åt tacos. Fett med gott! Sen så gick vi  till gården. Värsta kul va?.. Hm.

Språk

Nu sitter jg på min svenskengelska lektion och jag har väldigt tråkigt. Vi läser en bok som man blir så less på. Den kommer aldrig igång. Vi ska äta lunch snart och gud vad gott, jag svälter snart. Puss!


Breakfast

Godmorgon sötisar! Jag har sovit bra tycker jag, men jag har tydligen hostat i sömnen, weird!
Min frukost består av kallt te som jag gjorde i ordning igår, jättegott. C-vitamindryck, en keso-smörgås med peppar och örtsalt och även en ananasbit.
Så småning om ska jag platta mitt hår och även sminka mig. Resten av planerna idag är att jag ska försöka gå till skolan och se om jag orkar. Efter skolan ska jag vara med Anna och sedan ska vi väl hitta på något med våra kompisar.  Kram på er vi hörs!

Nyårslöften

Hej allihopa! Är det bara jag som tänkt på att 2013 kommer vara värsta otursåret, jag har redan tappat mitt bankkort och 500 kronor.. Jag bara väntar på när min mobil ska bli borttappad.3

◊ Say more I will rather then I want Jag vill bli tränad och få bättre hälsa
◊Your smile is infectious Vara mer positiv till saker
◊It will all be worth it in the end Satsa på skolan 
◊Hold your head up high goregoues, someone would kill too see you fall Säger sig självt, vara stark.
◊Practice until you can't get wrong Jag ska gå ner i split.
◊Everything i never could tell you Säga en grej till mamma som kommer förändra mycket


Angående skolan

Nu har jag tänkt över en grej angående skolan. Jag är verkligen trött på det vi får göra i skolan. Vi sitter vid skolbänkarna i ca 6 timmar. Det ända vi får göra är lyssna, skriva och läsa. Vem tycker det är roligt, säg mig det. Det blir tidiga mornar och långa dagar. Det finns lärare som verkligen är jättedåliga. Vissa kan inte svenska, vissa är verkligen tråkiga, vissa står i 40 minuter och pratar. Lärarna undrar varför man är så omotiverad på lektionerna.
Det är oftast något jätte o intressant, like I care att en kung dog 1810 eller om hur många väteatomer det finns i något. 
Nationella proven gör mig verkligen så stressad och obekväm. Jag får panik på att man inte vet vad man ska plugga till. Det blir så ostrukturerat. Om dom sänker mig kommer jag bli otroligt arg och irriterad. Jag är en sådan person som lär in mig det till provet och efter jag har gjort provet flyger det ut ur min hjärna.
Jag vet även att skolan är bra för framtiden men tycker vi borde få mer praktik eftersom det är en väldig skillnad på jobb och skola. Man ska arbeta så mycket mer än vad man ska plugga. Så  varför inte lägga in några fler veckor vi får praoa på

Nu kanske ni tycker jag låter som om jag hatar skolan och är gangster och bara; fuck school men nej. Visst det är jättebra med svenska, engelska och matte. Men tycker skolan borde göra så att eleverna är mer motiverade och göra så att man inte känner sig deprimerad över att gå i skolan.
 

I cant go out

Hola amigos! Just nu ligger jag hemma i soffan och bara vill sova. Är hemma idag pågrund av att jag är förkyld, halsont, feber och väldigt seg. Vill bara bli frisk, hatar att vara hemma från skolan. Jag missar grejer och man ligger här helt ensam. Det finns inga grejer man kan göra förrutom att ligga här som en död fisk.

Uppe med tuppen!

Inte för jag har sovit något, men det är väl alltid trevligt med ett godmorgon! Nu ska jag duscha och sedan äta, för det har jag inte gjort inatt. Ska även träffa Felix så fort jag kan! 


Fuck this shit..

... jag dygnar! Är inte ett dugg trött. Ska ändå upp om 2 timmar. Är sjukt rastlös och pigg, att lägga sig i sängen skulle vara en mardröm. Vet inte vad jag vill göra!

Falun - del 1

Med dessa två spenderade jag en vecka med, helt underbara!
Vi fikade på Waynes och jag beställde något jätte äckligt tyvärr.
Anna, jag och Josefine!
Godnatt Falun del 1, nästa kommer imorgon/idag!

Sofis mode


Nu sitter jag och läser i den tidningen jag nämligen prenumererar på. Sofis mode, det är faktiskt en bra tidning tycker jag! Försöker väl slappna av men inte så lätt när man hostar och äcklar sig. Fyfan..

French manicure

Ser typ ut som mina händer är förlamade, men orkade inte vara cool som alla andra och hålla i ett nagellack!
Tycker det var rätt bra för den första gången jag målade Fransk manikyr. Det jag gillar med den typen av målning eller vad man ska säga. Så är det att man kan ha den till både vardagen och fest. Det ser väldigt chic och naturligt ut, I like!


Young homie - Chris Rene

Just nu dricker jag BlueFruit-te, äter Ananass, äter jordgubbschoklad, sitter med hostmedecinen som jag inte vill ta och sitter vid datorn. Jag har kommit på att ananass är väldigt gott och jag skulle kunna tänka mig att äta det istället för chips och godis. Fy, känner mig dålig. Min hals är irriterad och jag kommer inom snar framtid hosta ut min hjärna, mitt huvud vill sprängas och kan knappt andas med näsan. 


Hello Estland - Sabina


Spa ála Elli

Hej alla människor! Jag gör den vanliga traditionen jag gör när mitt lov tar slut. Gör mitt badrum till något slags minispa. Där jag målar naglarna, smörjer in mig, lägger mig i badet och tänker på djupa tankar! Lite smålyx i vardagen skadar inte, absolut inte!

Feel the same bro

Åhh! Är så trött, vet faktiskt inte varför. Eller jo, vem blir inte helt trött av rastlöshet efter att ha suttit på en buss i lite över 5 timmar.. Uppskattar att pappa kommer med bilen och hämtar mig och Anna. Om jag hade suttit på tunnelbanan med tre väskor varav 2 är stora och tunga så hade jag väl svimmat eller fått hjärtattack. Så kanske inte bloggar ikväll. För nu vill jag bara lägga mig i ett bad, få mat och gå och lägga mig, så känner jag. Men imorgon ska det inte vara några problem, alls. Ska blogga så ofta som jag kan. Även ska jag lägga ut bilderna, gör det i olika delar.
 

Göteborg

Idag är vi i Göteborg och har det hur mysigt som helst. Även fast jag tappat 500, bad luck.. Idag har jag fikat på starbucks, kollat i butiker, kollat in staden och bara haft det så bäst! Jag bloggr ännu mer när jag kommer till Stockholm igen!


Uttråkad på bussen

1. Är du kär?: Nej, tror inte det, hoppas inte det, vill inte.
2. Humör just nu: Det är väl bra, lite trött bara!
3. Vem är nummer 9 i din kontaktlista? Anna Boo Foss
4. Vad sa du senast: "Vi kanske ska stanna här länge"
5. Är du allergisk? Pollen och fjortisar
6. Fisk eller badkruka: Haha förstår inte riktigt frågan. Men jag gillar väl att bada?
7. Vem ringde dig senast? Anna för jag hitta den inte, men senaste jag pratade med i telefon var Angelica
8. Sparare eller slösare: Slösare helt klart, måste jag erkänna!
9. Hur många kan du lita på? Jag är en sådan som litar på många men jag kan prata mest med är Anna o Angelica. 
10. Tror du på liv efter döden? Nej, men tror på att själen typ lever kvar.
11. Gillar du korv? Haha, fan vilken fråga. Nej Korv är det värsta jag vet.
12. Bio eller promenad: Beror väl på.
13. Är du kittlig: Like hell
14. Snarkar du? Ja ibland tror jag. Det gör väl alla beroende på om dom är förkylda eller hur dom ligger.
15. Stjärntecken? Fisk
16. Rädd för insekter? Rädd är jag väl inte, dom är bara så grymt äckliga.
17. Äckligaste insekten: Spindlar, kackelackor, löss och fjärilar
18. Största sorgen du har haft? När Tim dog, när jag gick i sjuan och mådde dåligt över mamma.
19. Det här är jag bra på: Prata är jag specialist på.
20 Höger- eller vänsterhänt: Höger
21. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Teleportera mig, verkar ascoolt ju.
22. Pizza eller hamburgare? Hamburgare klart!
23. Gungar du på stolen? nej? sitter på en buss
24. Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Skulle säkert få för mig, men aldrig skulle jag göra det!
25. Vilken hand håller du gaffeln i? Oftast höger.
26. Är du rädd för blod? Nej.
27. Saltar du på maten? Ibland gör jag väl det.
28. Gillar du att sjunga? Ja 
29. Brukar du sola? Absolut!
30. Vad gör du om du får hicka? Ingenting hjälper mig, så låter det gå över.
31. Vilken färg har dina skor? Mest vita och svarta
32. Fotboll eller basket? Fotboll är väl kul att kolla på
33. Vem kramade du senast? Jossans pappa
34. Din favoritlåt? Just nu är det väl last night - Lucy spraggan, Let it roll - florida
35. När vaknade du i morse? Runt klockan 7
36. Gillar du hästar? Inte vet jag, nej. 
37. Vem hade du velat träffa just nu? Är med min älskade så ingen
38. Är det nåt du absolut inte äter: Korv och ärtsoppa
39. Vad åt du senast? Chilinötter, mums!
40. Har du en blogg? Nej, tyvärr...
41. Vad ska du göra idag? Springa runt i Mellerud
42. Vad drack du senast? Powerade
43. Vem skrev du senast med? Angelica
44. Vem smsade dig senast? Josefine
45. Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? Världens finaste Näääk. En printscreenad bild på han när den var 00:00 1 januari

Bye Falun. Hello Mellerud

b  y  e         b  i  t  c  h  e  s

2013-01-02

Om cirka 5 timmar ska jag upp och klä på mig, äta frukost och borsta tänderna. Sedan är det bara att ge sig av till Faluns bussterminal. Så ska vi tre tjejer åka ner till Mellerud, ligger nästan vid Göteborg. Kommer blogga på bussen, för på den bussen ska jag sitta i typ 5-6 timmar... Blir lätt rastlös, så vet inte hur det ska gå!
 

Foto

Jag har råkat haft en jättekonstig inställning på min systemkamera att man inte kan ladda in bilderna på bloggen, men min pappa kan fixa det när jag kommer hem. Men ni kan få ett par dåliga mobil-bilder.


Inlägg som inte kom upp

Idag har vi varit i stan här i Falun, så annorlunda var det faktiskt inte. Kanske lite mindre men det fanns ju VeroModa, H&M, gina osv. Jag köpt en väska smink, och lite presenter! Vi tog en fika också, beställde en caffe frappe, som var verkligen inte god. Stockholms är lite bättre, haha! Men Falun i dethär området är faktiskt inte så annorlunda som i Stockholms förorter.