News!

Jag vet inte om det är en bra eller dålig nyhet men jag kommer ha en liten bloggpaus, bara en liten. Tills efter påsklovet. Då är allt som det ska igen. Så jag har några idéer och ska komma på lite fler. För som ni märker har jag haft väldigt mycket bloggtorka och jag inte har haft någon aning om vad jag ska skriva om. Sedan har det varit mycket plugg och så vidare. Jag har redan påbörjat en ny design som snart är klar. Så låt mig ha denna vecka för mig att planera och tänka, göra mål och så vidare!
Sen hörni, då blir det bra bloggning.

Tjugoandra Mars

Godmorgon allihopa!
Kom till skolan för en stund sen. Tog på mig vårjackan vilket inte var det smartaste val jag tagit. Bussen kom tidigare, så missade den. Sprang som en idiot i onödan.

Efter skolan så ska jag åka till min pojkvän Oliver. Sedan mot kvällen ska vi på bio, vi hade tänkt att se EGO. Kommer bli jättemysigt!


Skärpning Elli!

Vad håller jag på ni hörni!? Nu ska jag försöka skärpa mig med bloggnigen. Jag måste få lite inspiration och så vidare. För nu slänger jag bara in ett inlägg lite då och då. Jag har några idéer som jag kan göra. Bland annat 30 days challenge! Ska även byta design och så vidare! Jag måste verkligen skärpa mig nu!

Måndags eftermiddag

Imorse så kom det på ett helt dagis på min buss. Det var en knubbig liten tjej som tröck på mitt knä och skrek MCDONALDS det högsta hon kunde, aj hon gjorde mig döv. Nu är jag hemma hos Anna vi har bakat en kladdkaka, som blev helt perfekt. Vi ska senare till gården och plugga biologi eftersom det är nationella i det imorgon, unlike.


Kassa bilder från helgen

Fredag:
Efter skolan så åkte jag hem till Wille och Oliver. Där hände inget speciellt, vi var där ett tag. Sedan åkte vi in till stan med deras kompisar. Det var en tjej som hade en spansk utbytesstudent så hon ville ut på stan lite, vi åt och så vidare. Sedan åkte vi tillbaka  hem till dom. Men ett tag efter så åkte vi till deras kompis och hade det väldigt kul. Blev lite drama, men det var ändå kul. Sen skulle vi vidare till någon anna men när vi var påväg skulle alla tydligen gå, så vi åkte tillbaka hem och sov.
  
Lördag:
På morgonen vaknade jag klockan 9 så hjälpte deras mamma med lite grejer. På dagen var det bara hemmamys, men senare mot eftermiddagen så åkte vi till Lidingö hem till Willes pappa och hämtade lite grejer. Efter det så åkte vi till Marcus och var där några stycken. Senare så gick vi till Statoil och köpte Ben&Jerrys, köpte varsin korv till killarna. Wille råka hälla ut en Cocacola, så han fick städa lite, haha! Sedan var vi påväg hem, tror jag aldrig vart så yr i mitt liv, haha! När det var en bit kvar kom en taxi som vi fick gratisskjuts av en liten kort bit, vissa människor är verkligen så snälla. Vi åt och äcklade oss. Sedan sov vi.
  
Söndag:
Söndagen vakna vi tidigt och jag hoppade in i världens skönaste dusch, kände mig typ som en ny människa efter jag hade duschat. Jag sminkade mig och vi åkte sedan iväg till Friends Arena och skulle se bandy finalen, Sandviken - Hammarby. Vi tog såklart SM-guld, wehå! Så vi sprang ut på planen när dom inte ens hade blåst av matchen. Men Sandviken hade ändå inte kunnat ta igen. Efter matchen skulle jag ta pendeln där ifrån. Tänk er såhär. Hela friends arena skulle på den där pendeln, jag åkte värsta omvägen. Jag hade inte kommit hem på typ 2 timmar.
  

Huvudvärk

Heeeeej, Oliver som skriver, ville bara att alla skulle veta att Elli är världens bästa , och gör någon illa henne så böir jag arg

Puss ❤❤❤❤❤❤❤❤


Problem

Jag bloggade inte imorse för att mitt internet hemma slutade fungera, har ingen aning om varför.

Imorse så övade jag in en text på bussen som jag redovisa idag. Somnade ett par stationer, typical me. Det nästan vidrigaste som finns att göra är att redovisa för klassen. Får panik! Vi åt nyss nachos till lunch, väldigt gott!


Katt bror

Hej på er finisar!
Idag var jag nog den mest sega personen på denna jord. Efter skolan åkte jag till Mörby för att möta Clara och prata med henne. Jag följde med henne in på ICA och handlade så pratade vi under tiden. Sedan gick jag hem till Oliver där vi bara har myst, kört tv-spel och tagit det lungt. Åt även där, typ världens godaste carbonara. Sedan kom min bror som idag fick sitt körkort och hämtade mig. Nu är jag hemma och välbehållen.
 
Sitter och väntar på att få duscha, men vi har tagit ner våran dusch som jag råka ta sönder och ska sätta upp en ny. Men nu måste jag runda av och fixa lite annat, puss!

Thursday Morning

Godmorgon! Nu har jag lite brottom men skriver ändå. Börjar tio över åtta med Teknik, vilket nog är det tråkigaste ämnet jag vet. Fy, jag är känner mig bara handikappad när jag är där. Förstår eller kan inte, skönt att jag inte ska ha teknik i gymnasiet! Efter skolan träffar jag Oliver, men vi hörs senare under dagen, puss!

En vecka kvar

Nu ligger jag i min säng med min varma choklad och Sofis mode. Jag är verkligen som en zombie på morgonen, jag snoozade 6 alarm... Men jag borde hinna.

Idag är det bara en liten vecka kvar till min födelsedag, efter den blir det bättre bloggning. Eftersom jag kommer få en kamera vilket som. Då kommer det lite mer bilder på min vardag!


Skulle inte tacka nej.


Project X

Försov mig imorse så glömde allting, gympakläder, datorn massor av pappren. Vi fick även en ny klasskamrat idag som jag kände sen innan. Sådet vr ju kul. Nu sitter jag med Vilmer och Felix hemma hos Anna. Vi kollar på project X, så rolig film. Men tänkte bara höra av mig lite. Bloggar när jag kommer hem!


Godmorgon

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan, lite försenad. Men vaknade 20 minuter innan jag skulle börja. Vad ska man göra liksom? Men tog det faktiskt ovanligt lungt. Det är väl för att det är måndag I guess. Trött på måndaar. Den borde tas bort eller bli en röd dag. Puss!


"Baresso med boysen"

Idag har det varit en jättemysig dag, vaknade brevid en människa jag verkligen tycker om. Vi gick upp och efter frukosten gick vi ut med hunden så la vi oss på ett tak eftersom det var jättesoligt där, så låg vi där ett tag.
Sen gick vi upp och fixade oss och åkte till Östermalmstorg och fikade. Sedan gick vi hem till William och Oliver igen. Så var vi där och mös, hade kul och åt. Sedan åkte jag till Liljeholmen för att möta Anna. Men där var även Robin, Adam och Sabina. Nu har jag varit hemma ett tag men har bara legat och slappat. Har även  gjort allt jag brukar på Söndagar. Puss på er!

 

 

Idag & Igår

Nu är jag hemma hos denna vackra tjej som ni ser på bilden över. Hon är och fikar med sin moster, men kommer tillbaka lite senare. Jag tänkte berätta lite om gårdagen. När vi hade ätit tacos så fixade vi klart oss och sedan åkte vi till Marcus där några var. Det var trevligt, men grannarna var ju lite poopers. Efter ett tag gick alla och jag ,Clara, Marcus och en spanjor var kvar. Men efter ett tag åkte Marcus till hans mamma, jag och Clara stannade hemma hos Marcus pappa eftersom bussen slutade gå. Så imorse kom Marcus hem vid tio och det var jätte onice för jag ville sova. Men efter en timme eller nåt tvingades jag och Clara gå upp och åka hem. Så åt vi lite tacos som var över, vi var vrålhungriga. Nu hade jag tänkt att duscha, sminka mig och lite så.
Hej med er så hörs vi!


On my way

Gick tidigare från skolan för jag skulle till ungdomsmottagningen med Anna. Efter det gick jag hem direkt. Mina föräldrar blev jätteförvånad när dom hörde mig skrika; hej hallå!
Hemma har jag städat, latat mig, packat och fixat mig. Nu ska jag äntligen träffa Clara, Oliver och Marcus, som jag längtat! Är påväg hem till Clara och äta Tacos sedan så ska vi till Marcus och vara där.


Godmorgon

Det blev helt fel imorse, gjorde allt i fel ordning. Så det blev helt fel i systemet, haha! Nu kom jag precis till skolan. Fick precis reda på att min lärare jag har väldigt mycket emot har fått punka på sin bil, karma bitch.! Idag har jag inga speciella planer jag kan dela med mig av, puss!



Study

Imorse kunde jag inte gå upp, jag ar som en död zombie. Kom i tid iallafall! Nu sitter jag hos Angelica, vi slutade klockan två och satt kvar och plugga till halv fem, rätt stolta! Ikväll ska vi plugga på som bara den. Båda vi har NO-prov. Men ska försöka slänga in lite inlägg då och då!


En vanlig busstur...

... för en försenad Elli.
Har sminkat mig halvklar, puder och concealer. Nu ska jag bara lägga mascaran på plats. Idag efter lunch ska min klass till naturhistoriska riksmuséet. Gud vad kul, irionin bara flödar.

Är så trött att jag skulle kunna tänka mig att vända om och bara lägga mig i min varma säng igen! Vi hörs under dagen!


Dagen efter lovet

Första skoldagen efter lovet idag för dom flesta. Hoppas ni klarat av skolan lite iallafall! Jag hade kunnat gått efter lunchen eftersom jag inte var med på idrotten och slöjden var inställd..
Dagen har väl vart bra men även lite upp och ner nu på eftermiddagen. Eftersom jag och Anna åkte till stan och efter ett tag blev jag jättevarm började må illa och så vidare. Trodde verkligen att jag skulle spy, tänk vad pinsamt och bara börja spy bland alla, äh fy.  Vi gick till närmsta bänk och jag satt med en kofta bara. Men det blev bättre efter att jag fått friskluft och tagit det lugnt. Trodde det var pågrund av mina medeciner men det visade sig senare att det var mensvärk, haha! Anna köpte det hon ville ha och vi båda åkte hem sen. 

Rise N' Shine

Hej, hoppas alla har sovit gott, det har inte jag. Somna i soffan jätte obekvämt.
Nu står jag och väntar på bussen.
Imorse så gick jag upp och tog ett bad, sminka mig medans så jag skulle ha lite tid. Sedan tog jag ett oboyglas, har slutat vara sugen på frukost, weird. Efter det så var i princip klar. Så var världens snällaste dotter och gjorde frulle till mamma. Hon blev väldigt glad. Sedan satt jag för det mesta och väntade på att jag skulle gå till bussen.



Tillbaka till rutinerna

Nu när skolan kommer igång, kommer även bloggen komma igång. Jag är verkligen dålig på att blogga när det är lov, gör annat så den kommer bakom lite. Men nu ska jag inviga vår nya dusch eftersom jag råka ta sönder den andra, teheee! Det kommer även ett videoinlägg om alla viktiga saker jag gjort, puss!